If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Успоредното паркиране си е тесла с този къс ход на рейката, но по-важно според мен е директното управление.
Ако искате маневрена кола - купете си нов Опел
Аз карам и Пунто, което не е по-маневрено
Тоест и двете не са
Какво е пунтото?Защото и аз карах преди пунто и на такива места съм паркирал,където други коли много трудно биха влезнали.Единственият ми проблем с него беше,че нямаше хидравлика и look to look 5 оборота рейка и въртях малко като тираджия
А към 145-цата нямам забележки за маневреността.Където ми е трябвало винаги съм паркирал без особени усилия.Идеална градска кола.
Какво е пунтото?Защото и аз карах преди пунто и на такива места съм паркирал,където други коли много трудно биха влезнали.Единственият ми проблем с него беше,че нямаше хидравлика и look to look 5 оборота рейка и въртях малко като тираджия
А към 145-цата нямам забележки за маневреността.Където ми е трябвало винаги съм паркирал без особени усилия.Идеална градска кола.
Punto І 1.2 16v. Навира се на много места ама като трябва да правиш обратен а?
Айде няма повече Оффтопик .
Хахах така е и при 155 и при всички останали всъщност... Ако става въпрос за обратен завой най-маневрени идват тия със задното Иначе аз като тръгна да правя обратен и започвам да я изнасям все едно влекач... А по центъра добре че е хидравликата, че с толкова маневри...
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Леле леле ,мен приятелите ми ме направиха на нищо заради тая маневреност.
На платно за три коли не мога да направя обратен без да дам задна а съм карал Рено 19 дето си мислех ,че е зле ама тя Алфичката хич я няма .
Моята е 1.9ТД и пак е така правя един оборот на волана и толкоз повече няма ,незнам дали е направена така от гледна точка на стабилноста или пък да пази каретата ,но си е малко кофти.
Както и да е аз си я обичам с нейните недостатаци ,то идеална кола и идеална жена няма ,любов поне да има.
Карал съм какво ли не, дори съм паркирал успоредно А8-ца на солунска.... алфата определено НЕ е маневрена, като я взех за първия месец и огънах задния десен калник, наскоро го и одрах, в паркинга на мола пада е****ти въртенето.... БТВ ламарините и са зверски меки и от най малкото опиране се огъват безобразно...
Средна работа, боксерите са малко по-зле откъм маневреност според мойте наблюдения.
всъщност боксера е малко по-добре
TS и JTD са наистина голямото зле, когато трябва да се завива
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment